КАНДИДАТСТВАЙ ЗА КРЕДИТ
1000 оставащи символи
ипотечен кредит
Ипотечен кредит в евро за физически лица.

Обезпечение с ипотека. Размер на ипотечен кредит в евро от 5 000 € до 500 000 €.

Продължава
ипотечен кредит
Ипотечен кредит в евро за бизнес.

Бързи и лесни процедури с размер на ипотечен кредит в евро от 5000 € до 500000 €, обезпечен с ипотека.

Продължава
Кредити
Достъпна локация в България.

На разположение са нашите офиси, където ще получите компетентна информация за всичко, свързано с отпускането на ипотечен кредит в евро.

Одобрение кредит - 2 работни дни.

Нашите служители ще обработят всичките документи, които са свързани с отпускането на ипотечен кредит в евро в рамките на 2 работни дни.

Бърза и лесна процедура.

Ние предлагаме само ипотечен кредит в евро с лесна и бърза процедура без скрити условя и допълнителни такси през целия период.

Блог ипотечен кредит

Представителен пример за ипотечен кредит в евро обезпечен с ипотека

Пример за ипотечен кредит

"ЕйДжиБи Файнанс" АД е финансова институция, която предлага ипотечен кредит в евро за физически лица гарантирани с ипотека на недвижимо имущество като апартамент, къща, търговски, производствени обекти и земя.Представителен пример за ипотечен кредит в евро обезпечен с ипотека

предоставян от „ЕЙДЖИБИ ФАЙНАНС" АД, ЕИК: 200419349, със седалище и адрес на управление: гр. Бургас, ул. „Алеко Богориди"45


agbfinance

Размер на кредита: 10000 евро

Срок на погасяване: 60 месеца

Лихвен процент: фиксиран, 20% годишно

Допълнителни услуги, за които кредиторът предвижда такси: поемане на риск от ограничена отговорност – такса 400 евро, поемане на ангажимент за фиксирана лихва за целия период на кредита – такса 400 евро, одобрение – такса 400 евро.

Съгласно посочените параметри по кредита и при допускане, че кредитът е усвоен изцяло, кредитоискателят дължи до 20-то число на всеки месец:

60 равни месечни погасителни вноски всяка с размер на 296.73 евро

Общ размер на кредита: 11200 евро

agbfinance

Общите разходи по кредита са в размер на 7803.80 евро, от които такси за допълнителни услуги в размер на 1200 евро и лихви в размер на 6603.80 евро.

Общата дължима от кредитоискателя сума е в размер на 17803.80 евро

IRR: 25.55%

Годишен процент на разходите (ГПР) по кредита е в размер на 28.76%


Обща информация за договор за ипотечен кредит в евро


Ипотечен Кредит в евро от Ейджиби Файнанс

Информация

0885 507 507

Е-мейл

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Работно Време

Пон. - Пет. (10:00 - 18:30)

Само от AGB Finance можете да заявете лесно ипотечен кредит. Запитване за ипотечен кредит от AGB Finance. Предлагаме атрактивна лихва на ипотечните кредити с лесна процедура и без скрити такси на всеки ипотечен кредит. Сумите които отпускаме за ипотечен кредит са до 500 000 Евро.

AGB Finance предлага ипотечен кредит, кредит с ипотека, жилищни кредити възможност за сравнение на лихви, условия и такси. Вие можете да получите ипотечни кредити в Бургас, Велико Търново, София, Пловдив, Хасково, Варна, Русе, Перник, Плевен, Пазарджик, Стара Загора, след като се свържете с наш служител.

Новия заем срещу ипотека, ипотечен кредит или ипотечни кредити за бизнеса от AGBFinance кредит, пари, заем, кредитен калкулатор, кредитни продукти, кредити без обезпечение, как да получа кредит, кредити за лични нужди, кредит за лични нужди,кредит за малък и среден бизнес, кредит за малък бизне, рефинансиране на кредити и стари задължения, сътрудничество за кредит, промоционални условия кредит, условия за кредит фирмено кредитиране, физически лица, бизнес кредити, бизнес кредит, ипотечни кредити, ипотечен кредит, заем.

Ипотечен кредит сега срещу заем, жилищен заем кредит, и ипотечни заеми кредити, жилищни заеми кредити, на промоционална лихва с изгодна за вас намаляващи вноска с която ще плащате по-малко!

Най-ниска и промоционална лихва по бърз ипотечен кредит с намаляващи вноски от AGB Finance, като ще плащате по-малко и ще е най-изгоден за вас.

security agbПолитика за използване на бисквитки и лични данни
Този уеб сайт използва бисквитки и има политика за защита на личните данни с продължаването на използването на този сайт вие се съгласявате с тях и условията на сайта.