Кредит с ипотека за вас от AGB Finance с гаранция за прозрачност в ипотечното кредитиране.

Ние от AGB Finance предлагаме лесна процедура за заявяване на ипотечен кредит.
Може да андидатствате за ипотечен кредит от AGB Finance през уеб сайта ни за кредити с ипотека.
Нашия кредит с ипотека е с атрактивна лихва, като отпускането на ипотечния кредит е с лесна процедура и без скрити такси за всеки ипотечен кредит отпуснат от нас.
Сумите които отпускаме свързвани с ипотечен кредит са до 500 000 Евро.

Специализирали сме се в ипотечните кредити наричани още "ипотечен кредит, кредит с ипотека, жилищен кредит" като предлагаме възможност за сравнение на лихви, условия и такси за целия период на кредита. Вие можете да получите кредит с ипотека в наш офис в: Бургас, Велико Търново, София, Пловдив, Хасково, Варна, Русе, Перник, Плевен, Пазарджик, Стара Загора. За да получите информация за кредит е нужно само да се свържете с наш служител.

Новия ви кредит е с ипотека може да се нарече още като "кредит срещу ипотека, ипотечен кредит или ипотечни кредити за бизнеса, кредит с пари на заем" за целите на това може да използвате нашия кредитен калкулатор с различните кредитни продукти за да изчислите кредитите за лични нужди или вашия кредит за малък и среден бизнес или кредит за рефинансиране на кредити и стари задължения.
Кредита с ипотека се предлага срещу: жилище, апартамент, земеделска земя, къща, вила, сграда, офиси или друг вид имот. Сега е времето да получите нашата специална промоционална лихва с изгодни за вас намаляващи вноска с която ще плащате по-малко!
Ипотечният кредит предлаган от нас с ипотека е с най-ниска и изгодна лихва по бързи процедури за отпускане ипотечен кредит с намаляващи вноски от AGB Finance, като ще плащате по-малко и ще е най-изгоден за вас.
КАНДИДАТСТВАЙ ЗА КРЕДИТ
1000 оставащи символи
ипотечен кредит
Ипотечен кредит в евро за физически лица.

Обезпечение с ипотека. Размер на ипотечен кредит в евро от 5 000 € до 500 000 €.

Продължава
ипотечен кредит
Ипотечен кредит в евро за бизнес.

Бързи и лесни процедури с размер на ипотечен кредит в евро от 5000 € до 500000 €, обезпечен с ипотека.

Продължава
Кредити
Достъпна локация в България.

На разположение са нашите офиси, където ще получите компетентна информация за всичко, свързано с отпускането на ипотечен кредит в евро.

Одобрение кредит - 2 работни дни.

Нашите служители ще обработят всичките документи, които са свързани с отпускането на ипотечен кредит в евро в рамките на 2 работни дни.

Бърза и лесна процедура.

Ние предлагаме само ипотечен кредит в евро с лесна и бърза процедура без скрити условя и допълнителни такси през целия период.

Блог ипотечен кредит

Представителен пример за ипотечен кредит в евро обезпечен с ипотека

Пример за ипотечен кредит

"ЕйДжиБи Файнанс" АД е финансова институция, която предлага ипотечен кредит в евро за физически лица гарантирани с ипотека на недвижимо имущество като апартамент, къща, търговски, производствени обекти и земя.Представителен пример за ипотечен кредит в евро обезпечен с ипотека

предоставян от „ЕЙДЖИБИ ФАЙНАНС" АД, ЕИК: 200419349, със седалище и адрес на управление: гр. Бургас, ул. „Алеко Богориди"45


agbfinance

Размер на кредита: 10000 евро

Срок на погасяване: 60 месеца

Лихвен процент: фиксиран, 20% годишно

Допълнителни услуги, за които кредиторът предвижда такси: поемане на риск от ограничена отговорност – такса 400 евро, поемане на ангажимент за фиксирана лихва за целия период на кредита – такса 400 евро, одобрение – такса 400 евро.

Съгласно посочените параметри по кредита и при допускане, че кредитът е усвоен изцяло, кредитоискателят дължи до 20-то число на всеки месец:

60 равни месечни погасителни вноски всяка с размер на 296.73 евро

Общ размер на кредита: 11200 евро

agbfinance

Общите разходи по кредита са в размер на 7803.80 евро, от които такси за допълнителни услуги в размер на 1200 евро и лихви в размер на 6603.80 евро.

Общата дължима от кредитоискателя сума е в размер на 17803.80 евро

IRR: 25.55%

Годишен процент на разходите (ГПР) по кредита е в размер на 28.76%


Обща информация за договор за ипотечен кредит в евро


Ипотечен Кредит в евро от Ейджиби Файнанс

Информация

0885 507 507

Е-мейл

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Работно Време

Пон. - Пет. (10:00 - 18:30)

security agbПолитика за използване на бисквитки и лични данни
Този уеб сайт използва бисквитки и има политика за защита на личните данни с продължаването на използването на този сайт вие се съгласявате с тях и условията на сайта.