Кредит с ипотека за вас от AGB Finance с гаранция за прозрачност в ипотечното кредитиране.

Ние от AGB Finance предлагаме лесна процедура за заявяване на ипотечен кредит.
Може да андидатствате за ипотечен кредит от AGB Finance през уеб сайта ни за кредити с ипотека.
Нашия кредит с ипотека е с атрактивна лихва, като отпускането на ипотечния кредит е с лесна процедура и без скрити такси за всеки ипотечен кредит отпуснат от нас.
Сумите които отпускаме свързвани с ипотечен кредит са до 500 000 Евро.

Специализирали сме се в ипотечните кредити наричани още "ипотечен кредит, кредит с ипотека, жилищен кредит" като предлагаме възможност за сравнение на лихви, условия и такси за целия период на кредита. Вие можете да получите кредит с ипотека в наш офис в: Бургас, Велико Търново, София, Пловдив, Хасково, Варна, Русе, Перник, Плевен, Пазарджик, Стара Загора. За да получите информация за кредит е нужно само да се свържете с наш служител.

Новия ви кредит е с ипотека може да се нарече още като "кредит срещу ипотека, ипотечен кредит или ипотечни кредити за бизнеса, кредит с пари на заем" за целите на това може да използвате нашия кредитен калкулатор с различните кредитни продукти за да изчислите кредитите за лични нужди или вашия кредит за малък и среден бизнес или кредит за рефинансиране на кредити и стари задължения.
Кредита с ипотека се предлага срещу: жилище, апартамент, земеделска земя, къща, вила, сграда, офиси или друг вид имот. Сега е времето да получите нашата специална промоционална лихва с изгодни за вас намаляващи вноска с която ще плащате по-малко!
Ипотечният кредит предлаган от нас с ипотека е с най-ниска и изгодна лихва по бързи процедури за отпускане ипотечен кредит с намаляващи вноски от AGB Finance, като ще плащате по-малко и ще е най-изгоден за вас.
КАНДИДАТСТВАЙ ЗА КРЕДИТ
1000 оставащи символи
ипотечен кредит
Ипотечен кредит в евро за физически лица.

Обезпечение с ипотека. Размер на ипотечен кредит в евро от 5 000 € до 500 000 €.

Продължава
ипотечен кредит
Ипотечен кредит в евро за бизнес.

Бързи и лесни процедури с размер на ипотечен кредит в евро от 5000 € до 500000 €, обезпечен с ипотека.

Продължава
Кредити
Достъпна локация в България.

На разположение са нашите офиси, където ще получите компетентна информация за всичко, свързано с отпускането на ипотечен кредит в евро.

Одобрение кредит - 2 работни дни.

Нашите служители ще обработят всичките документи, които са свързани с отпускането на ипотечен кредит в евро в рамките на 2 работни дни.

Бърза и лесна процедура.

Ние предлагаме само ипотечен кредит в евро с лесна и бърза процедура без скрити условя и допълнителни такси през целия период.

Документи по нормативна рамка

Документи по нормативна рамка

Ипотечен Кредит за физически лица

Всички документи по нормативната рамка за физически лица се намират на тази страница. "ЕйДжиБи Файнанс" АД е финансова институция, която предлага ипотечен кредит в евро за физически лица, инвестиционен кредит, кредит за оборотни средства гарантирани с ипотека на недвижимо имущество като апартамент, къща, търговски, производствени обекти и земя.Всички документи по нормативната рамка от Ейджиби Файнанс АД


ВЪТРЕШНИ ПРАВИЛА за контрол и предотвратяване изпирането на пари на ФИНАНСОВА ИНСТИТУЦИЯ (ФИ) „ЕЙДЖИБИ ФАЙНАНС” АД

Обща информация за договори за кредит за недвижим имот съгласно чл. 5, ал. 2 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители

ПРАВИЛА НА „ЕЙДЖИБИ ФАЙНАНС“ АД ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЗАЕМИ/КРЕДИТИ/ ОБЕЗПЕЧЕНИ С ИПОТЕКА /ППЗОИ/

ПОЛИТИКИ ЗА РАБОТА С ПОТРЕБИТЕЛИ В ПРОСРОЧИЕ НА „ЕЙДЖИБИ ФАЙНАНС“ АД

ПРОЦЕДУРА ЗА ПОДАВАНЕ НА ВЪЗРАЖЕНИЯ, РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ И ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ОБЕЗЩЕТЕНИЯ ВЪВ ВРЪЗКА С ЖАЛБИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ, СВЪРЗАНИ С ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА КРЕДИТИ НА “ЕЙДЖИБИ ФАЙНАНС” АД

Наредба №26 от 23 Април 2009 г. за финансовите институции

ЗАКОН ЗА КРЕДИТНИТЕ ИНСТИТУЦИИ

ЗАКОН за кредитите за недвижими имоти на потребители


Ипотечен Кредит за физически лица от Ейджиби Файнанс

Информация

0885 507 507

Е-мейл

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Работно Време

Пон. - Пет. (10:00 - 18:30)

security agbПолитика за използване на бисквитки и лични данни
Този уеб сайт използва бисквитки и има политика за защита на личните данни с продължаването на използването на този сайт вие се съгласявате с тях и условията на сайта.